Tänään kyllä aloin ymmärtää miksi Espoolaisia pidetään yksityisautoilijoina. Minun piti olla yhdeksältä viikissä ja lähdin kahdeksalta kotoa. Juna oli tietenkin vaihteeksi taas myöhässä kun pääsin laiturille ja kuullutus huusi asemalla junan tulevan 10 minuuttia myöhässä. Sitten aika muuttuikin 20 minuuttiin ja lopulta juna tuli 40 minuuttia myöhässä. Lähijuna Espoosta keskustaan aamukahdeksalta 40 minuuttia myöhässä?!!! Sitten tietenkin kun juna tuli niin se oli niin tupaten täynnä ettei sinne mahtunut änkemälläkään kyytiin. Tässä vaiheessa lähdin kotiin.

Alan päivittäin ymmärtää enemmän ja enemmän yksityisautoilijoita kun julkinen liikenne on tälläisessä kunnossa. Kilosta ei kulje junan lisäksi kuin yksi bussi ja silläkin menee 40 minuuttia kiertää jokainen Espoon pikkutie ennen kuin se pääsee kamppiin. 

Sitten kun vielä lisätään tähän ihanaan liian usein toistuvaan junan myöhästelyyn 506 aikataulu, niin kumpulaan pääseminen on aivan täyttä tuskaa. Ja aina kun asioita yritetään parantaa vaikka Kumpulan joukkoliikenne kadulla niin joku tulee ja tuhoaa idean.

Auto taitaa sitten olla ainoa vaihtoehto jos juna ei toimi. Pääsisipä Kumpulaan 20 minuutissa. En yhtään ihmettele miksi Espoossa vastustetaan niin paljon ruuhkamaksuja, eihän julkinen liikenne toimi ollenkaan. Kylläpä tekisi heti mieli mennä ostamaan auto mutta eipä taida vielä olla muutamaan vuoteen varaa...