Nyt on tullut aika tyhjentää pukukaapia ja kangasvarastoja. Surimman osan puvuista olen väsäillyt kevään/kesän aikana ja ne ovat käyttämättömiä. Osaa on käytetty kerran yksittäisessä tapahtumassa. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus hankkiutua näistä kaikista eroon. Laitan nämä nyt jo näytille jos joku vaikka kaipaisi uutta tanssipukua. Loput menevät sitten ropeconiin myyntiin. Sähköpostiin saa ottaa yhteyttä jos joku kiinnostaa ja kysellä lisää. Hyvin tapauskohtaisesti voi hinnoista sopia.

Helvetinikkuna

                         -Puku isoilla avoimilla käsiaukoilla, sopii moneen kokoon

The kevyt tanssipuku

Usein ihmiset tulevat pyytämään minulta viileää tanssiaisasua. Tämä on käytännössä mahdottomuus mutta en usko että tätä paitaa kevyemmäksi pääsee. Paita on yksinkertaista pellavaa ja todella ilmavan tuntuinen.

Larppimekko

Tätä käytin kerran yhden pelin loppuosuudessa. Hauska ja erilainen kaapu. Sopii moneen kokoon koska koon saa säätää selkään sidottavalla vyöllä.

Suomineito

Tätä pukua pidin muutama vuosi sitten örkin linnan juhlissa. Tehty puuvillasametista joka ei kuitenkaan ole mitenkään megapaksua. Sopii noin s/m kokoiselle.  Selässä vetoketju.

Karkki

Tämä mekko syntyi kun halusin tehdä jotain pirteää ja keväistä. Mekko säädetään itdelle sopivaksi edustan nyörityksillä ja selkään solmittavalla rusetilla. Koko S-L. Mekko on puuvillaa ja pellavaa.

Renesanssi

Tämä mekko on itselleni vähän liian iso. Sopii luultavasti noin L kokoiselle ja noin 170 senttiä pitkälle henkilölle. Selässä nyöritys eli kokoa voidaan jonkun verran säätää. Mekko tehty varhaisrenesanssin tyyliin.

Keskiaikamekko

Hyvä perusmekko. Puuvillaa ja pellavaa. Voidaan säätää kokojen S/L välillä sopivaksi.

Violetti

Tämä miesten takki on näyttävä. Harmi ettei sovitusnukellani ole kunnolla hartioita näyttämään miten hienosti hihoista tulee tuo erivärinen näkyviin. Sopii noin M/L kokoiselle.

Ruusu

Tämä mekko ei kyllä saa oikeuksiaan kuvassa. Mekko on kevyttä samettia ja laskeutuu todella kivasti. Koko L. Selässä nyritys.

Doublet

Tämä on yksi lempiasuistani. Koskaan sitä ei ole kukaan pitänyt mutta pidän siitä silti paljon. Doublet on samettia ja alustpaita ihan peruspuuvillaa. Todella kivan värinen ja itse tekisi mieli pukeutua mieheksi ihan vain sen takia että pääsisi pitämään joskus tätä :)

Kevytmekko

 

Kaiken kun pitää olla nykyään kevyttä niin tässä on nyt myös kevyt mekko. Hyvin simppeli ja mukava mekko pitää päällä. Selässä ihan perusvetoketju. Koko noin M.